Шевченкове слово лунає поміж нас

  • Дата публікації: 07.03.2019

У стінах НН Інституту економіки та бізнес-освіти відбулися Шевченківські читання з нагоди 205-ої річниці народження Т. Шевченка. В заході взяли участь студенти першого та третього курсів спеціальностей Фінанси, банківська справа та страхування, Облік і оподаткування та Менеджмент.

 «В дні вшанування пам’яті великого Кобзаря, говорячи про Шевченка, ми думаємо про самих себе, хто ми є, і які ми є, і «чиї ми діти»!» – зазначила Олеся Дем’янишина, канд. екон. наук, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки.

У виконанні студентів Вікторії Климчук, Інни Бойко та Альони Савченко звучали Шевченкові вірші, які допомогли відчути бунтівний розум та ніжне щире серце поета, сповнене великою любов’ю і безмежним стражданням. Студентка Вікторія Климчук представила свій власний вірш, який написала у дитячі роки під враженнями творчості Кобзаря. Студентки Віка Савельєва, Таня Баланюк підготували презентацію про діяльність великого поета, художника і громадянина.

Під час обговорення постаті Шевченка студентська молодь висловила почуття гордості і любові до нашої рідної України. Звернувшись до поетичних рядків Кобзаря, присутні отримали урок моральності та духовності.

Міні галерея


Березень
Травень