Освітній захід під гаслом «Навчайся! Накопичуй! Заробляй!»

  • Дата публікації: 20.03.2019

14 березня 2019 року студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти в рамках відзначення Всесвітнього тижня грошей в Україні відвідали Уманське об’єднане управління Пенсійного фонду України.

Освітній захід під гаслом «Навчайся! Накопичуй! Заробляй!», який провели керівник управління Анатолій Кузнець, доценти кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Людмила Чвертко і Олеся Дем’янишина, сприяв ознайомленню студентів з роботою управління Фонду щодо реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення. Значну увагу було приділено легалізації трудових відносин, обов’язковості сплати внесків та можливостей добровільного соціального страхування, втратам найманими працівниками соціальних гарантій у разі зайнятості в тіньовому секторі економіки.

Результатом тісної співпраці НН Інституту економіки та бізнес-освіти й Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області, є ціла низка спільних заходів, що спрямовувалась на формування у молоді професійних компетентностей.

Освітній захід «Навчайся! Накопичуй! Заробляй!» сприяв закріпленню розуміння ролі та механізмів формування пенсійних накопичень у забезпеченні майбутнього добробуту кожного.

Міні галерея


Березень
Травень