Науково-практичний семінар «Стратегія формування індустрії гостинності міста Умань»

  • Дата публікації: 30.03.2019

28 березня 2019 року за ініціативи кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи відбувся науково-практичний семінар «Стратегія формування індустрії гостинності міста Умань».

Завідувач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Інна Поворознюк відкрила роботу семінару та представила учасникам власні дослідження оцінки чинників формування конкурентних переваг індустрії гостинності міста Умані. Викладач Оксана Литвин зазначила, що надання якісних послуг виступає найважливішим фактором забезпечення конкурентоспроможності підприємств регіонального рівня.

До виступу у семінарі долучилися члени правління туристичного кластеру «Західна Черкащина» Олексій Маслюк та Ігор Максименко, які визначили основні пріоритетні напрями роботи закладів індустрії гостинності міста Умань та регіону, проаналізувавши переваги та недоліки їх розвитку.

У ході дискусії усі присутні переконалися, що важливим фактором ефективного управління в індустрії гостинності  є вдало розроблена стратегія, яка дає можливість підприємствам  успішно розвиватися в умовах динамічного конкурентного середовища.

Міні галерея


Березень
Травень