Конкурс відео-робіт на тему «Фінансова грамотність» !!!

  • Дата публікації: 05.03.2019

Інститут модернізації змісту освіти повідомляє, що Фонд гарантування вкладів фізичних осіб за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» оголошує конкурс відео-робіт на тему «Фінансова грамотність» (далі – Конкурс) серед студентів закладів вищої освіти України. Конкурс проводиться в рамках святкування Всесвітнього тижня грошей в Україні (Global Money Week).

Метою Конкурсу є залучення молоді до поглибленого вивчення фінансових питань, стимулювання творчого мислення і отримання практичних навиків у фінансовій сфері.

Учасникам Конкурсу пропонується створити та надати відео-роботи на такі теми:

  • Три речі, які ви не знали про заощадження.
  • Як заощадити та не втратити.
  • Я заощаджую для того, щоб…

Для участі у Конкурсі студентам з 20 лютого до 15 березня 2019 року (включно) необхідно:

  • завантажити відео-роботу на одну із запропонованих тем на GooglDrive з відкритим доступом;
  • заповнити анкету учасника на офіційній сторінці Конкурсу за веб-адресою: finlitvideo.fg.gov.ua. В анкеті учасника додати посилання на відео-роботу на GooglDrive та завантажити сканкопію/фото студентського квитка учасника.

Брати участь у Конкурсі можна індивідуально або як команда (не більше двох осіб). Кожен учасник або команда має право надати тільки одну відео- роботу тривалістю не більше 2 хв.

З детальною інформацією щодо умов Конкурсу можна ознайомитись за посиланням (finlitvideo.fg.gov.ua).

Інформацію щодо участі у Конкурсі можна отримати у представника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Олесі Шніцер, за телефоном: (044) 333 65 63, електронна пошта: shnitser@fg.gov.ua або у представника Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» Марини Кулігіної за телефоном: (044) 237 02 10, електронна пошта: Marina_Kuligina@dai.com.

Березень
Травень