Урочистий випуск магістрів

  • Дата публікації: 18.02.2019

У НН Інституті економіки та бізнес-освіти відбувся випуск здобувачів ступеня вищої освіти магістра денної та заочної форми навчання. Позаду напружена і творча праця науково-педагогічного колективу, всіх співробітників навчального закладу і, звичайно ж, самих магістрів. Відкрила урочистості з нагоди вручення дипломів заступник директора інституту Наталія Пачева, побажавши вдалих рішень та професійних злетів кожному і наголосила, що двері університету завжди відчинені для них.

У святковій атмосфері відбулося вручення омріяних дипломів за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Публічне управління та адміністрування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Економіка», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Випускники Андрій Броварний, Яна Яцула, Владислав Пасталовський, Андрій Менчій, Яна Мельничук отримали грамоти за високі досягнення у навчальній та науковій діяльності, активну участь у культурному та спортивному житті університету.

Привітали магістрів від імені науково-педагогічного складу доцент, завідувач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Максим Слатвінський, доцент, завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Світлана Подзігун, доцент, завідувач кафедри економіки та соціально-поведінкових наук  Олександр Кірдан, доцент, завідувач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Інна Поворознюк. Звертаючись до присутніх, вони щиро подякували випускникам за небайдужість до життєдіяльності закладу освіти, активну громадську позицію й побажали наснаги та успіху на життєвому шляху, упевненості у власних силах, витримки й наполегливості в досягненні поставленої мети.

Вітаємо випускників 2019 року та зичимо яскравого, успішного професійного шляху!

Міні галерея


Березень
Травень