ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ ТЕХНІКУМІВ ТА КОЛЕДЖІВ!

  • Дата публікації: 25.02.2019

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

пропонує вам продовжити навчання

для отримання освітнього ступеня бакалавра

за скороченим терміном (вступ на 2 та 3 курс)

 

Отже, у вас на руках диплом молодшого спеціаліста. Це означає, що ви опанували лише початковий рівень вищої освіти та здобули загальну культурну та професійно орієнтовану підготовку, отримали певні спеціальні уміння і знання, деякі з вас вже набули досвіду їх практичного застосування. Але диплом молодшого спеціаліста при влаштуванні на роботу надасть вам змогу виконувати типові завдання, що передбачені для первинних посад у відповідній галузі професійної діяльності.

Ми впевнені, ви розраховуєте на більше і мрієте про успішну кар’єру та можливості професійного та особистісного вдосконалення!

Пропонуємо скористатися унікальною можливістю продовжити навчання за скороченим терміном (вступ на 2 та 3 курс) або навіть змінити профіль подальшого навчання та обрати інший напрям підготовки, який вам більш до вподоби. Можливо саме це стане першим важливим кроком до вашого успіху!

Вступ за результатами вступних випробувань – фаховий іспит (письмовий тест відповідно до обраної спеціальності).

УВАГА! Вступ на навчання на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста для здобуття ступення бакалавра за спеціальностями:            

  • 051 Економіка
  • 071 Облік і оподаткування
  • 072 Фінанси, банківська справа та страхування
  • 073 Менеджмент
  • 075 Маркетинг
  • 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

можливий за наявності ЗНО з української мови і літератури (приймаються сертифікати 2019, 2018, 2017 років).

Ми з радістю допоможемо вам у підборі майбутньої бакалаврської програми, докладно поінформуємо про особливості навчального процесу та зміст навчальних програм, а також допоможемо зареєструватись на основну сесію ЗНО (реєстрація триватиме в період з 05.02 – 25.03.2019 року).

 

Детальна інформація за тел..:

(098) 468-68-34 – Бовкун Ольга Анатоліївна, заступник директора інституту по роботі з абітурієнтами.

е-mail: olga.bovkun@ukr.net

Березень
Травень