Авторський тренінг «Особистий бюджет та заощадження»

  • Дата публікації: 25.02.2019

В рамках освітнього проекту Бізнес-школа в НН інституті економіки та бізнес-освіти відбулось засідання учасників, темою обговорення якого був особистий бюджет та заощадження.

Багато людей навіть не намагаються планувати свої витрати, вважаючи, що це займає дуже багато часу і примушує обмежувати себе навіть в найнеобхіднішому.

Авторський тренінг «Особистий бюджет та заощадження» проводила викладач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Наталія Станіславчук.

 У ході тренінгу розглядалися питання управління фінансовими засобами і заощадженнями, створення «подушки фінансової безпеки», складання плану витрат і грошових надходжень, методи планування бюджету та інше.

Учасники активно брали участь в дискусіях та груповій роботі з елементами ділової гри.

Доброзичлива атмосфера заходу та нові сучасні підходи до організації освітньої діяльності дозволили учасникам переконатись, що можливо поєднувати теоретичні знання з практичними в цікавій ігровій формі.

На основі отриманих знань учасники бізнес-школи зможуть виробити звички правильного планування і розподілу особистих коштів і заощаджень.

Міні галерея


Березень
Травень