Випускники магістратури про навчання в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 25.01.2019

Аня Процишена, випускниця спеціальності Менеджмент 2018 року, старший фахівець по роботі з клієнтами у департаменті маркетингу ПАТ «Концерн Галнафтогаз», м. Львів.

«Сучасний підхід до навчання в УДПУ дає змогу студентам бути конкурентоспроможними на ринку праці».

«Після закінчення коледжу, необхідно було визначитися, де я буду продовжувати навчання, щоб в майбутньому стати справжнім професіоналом своєї справи. Мій вибір зупинився на одному з найкращих університетів України – УДПУ імені Павла Тичини, НН Інститут економіки та бізнес-освіти. Мене дуже вразила чудова інфраструктура університету та саме місто Умань. Куратори дійсно переймаються з приводу  успіхів суспільного життя своїх студентів. Це дуже підтримувало нас. Особливо корисним для мене було наявність в університеті дистанційного навчання, що сприяло нашому фаховому становленню».

Роман Кравченко, випускник спеціальності Маркетинг 2019 року, переможець та лауреат конкурсу «Кращий студент-науковець УДПУ».

«Навчання в УДПУ – це місце, де можливо реалізувати свої можливості».

«Щоб реалізувати свій творчий та науковий потенціал, я намагався брати участь у різних конкурсах та проектах. Представляв наш університет на Всеукраїнському конкурсі «Кращий студент України» в категорії «Кращий студент-медійник». Мав досвід участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, де був нагороджений дипломом ІІІ ступеня. Також мені вдалося зайняти ІІІ місце у ІХ Регіональному конкурсі рекламних проектів у номінації «Некомерційна реклама (відео)». Період навчання в університеті, неодноразова участь в різних студентських заходах дали мені безцінний досвід. Без тіні сумніву – мої очікування цілком виправдалися!»

Віталій Маліневський, випускник спеціальності Підприємництво, торгівля та біржова діяльність 2019 року, логіст-управитель в ДСВ ЦЗ-Україна, м. Біла Церква.

«Комфортне студентське життя та боротьба за молоді таланти».

«Тут завжди проводилось багато різних культурних і наукових заходів. Викладачі інституту є професіоналами своєї справи, підтримують ентузіазм своїх студентів не тільки в навчанні, а й беруть активну участь в організації дозвілля студентів, організовують екскурсії та подорожі по туристичних місцях. Ще під час навчання в університеті я почав працювати, що стало чудовою можливістю трансформації мене зі студента в молодого спеціаліста. На разі завдяки освіті та особистій наполегливості я маю цікаву і перспективну роботу.»

Міні галерея


Березень
Травень