Участь викладача Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти у школі «Європейські індикатори якості освітніх досліджень»

  • Дата публікації: 30.01.2019

З 23-28 січня 2019 відбулась II Зимова школа «Європейські індикатори якості освітніх досліджень», організована Українською Асоціацією дослідників освіти (УАДО) спільно з Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини. Школа реалізується в рамках проекту УАДО “Європейські індикатори якості освітніх досліджень для розширення можливостей освітян в Україні” (№ 587032-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO- SUPPA) та співфінансується Програмою Erasmus+ Європейського Союзу.

Для участі у Школі конкурсною комісією було відібрано 27 представників закладів вищої освіти та наукових установ з різних регіонів України, у тому числі викладача кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Наталію Станіславчук.

Впродовж програми школи тренери – експерти у галузі освіти, учасники міжнародних освітніх програм, Світлана Щудло, Оксана Заболотня, Олександр Длугопольський, Юрій Ковальчук, Сергій Курбатов, Володимир Сацик, Тетяна Гора, Наталія Горук, Людмила Загоруйко, Олена Ковальчук, Тетяна Лісова провели лекції, майстер-класи, тренінги направлені на забезпечення якісної освіти. Спікери зосередили увагу на таких актуальних питаннях як європейські індикатори якості освітніх досліджень; університетські рейтинги; сучасні стандарти академічного письма; успішне написання грантових пропозицій; академічна доброчесність; якісні педагогічні дослідження: наративний підхід; емпіричні методи освітніх досліджень: уроки з проведення TALIS в Україні; міжнародні наукометричні бази даних.

У II Зимовій школі панувала дружня невимушена атмосфера сповнена цікавих знань, незабутніх вражень, нових знайомств та плідної командної праці.

Міні галерея


Березень
Травень