На шляху до мрії

  • Дата публікації: 25.01.2019

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини є закладом вищої освіти європейського рівня. Я – прогресивна особистість, саме тому обрала навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» у Навчально-науковому інституту економіки та бізнес-освіти.

Викладачі інституту – професіонали у сфері економічних наук, до них можна звернутись з будь-якого питання у цій царині  і отримати ґрунтовну відповідь. Особливо значимим є поважливе ставлення викладачів до студентів, які цінують індивідуальність і думку кожного.

Я, як більшість студентів, проживаю в комфортабельному гуртожитку, користуюсь послугами бібліотек,оснащених сучасними комп’ютерами та доступом до всесвітньої мережі Інтернет.

Дружня студентська атмосфера спонукає до нових знайомств, взаємодопомоги та поваги. Вільний від навчання час сповнений цікавого і корисно дозвілля: відвідування культурних та спортивних заходів, подорожей, спілкування, – у цьому допомагають енергійні та діяльні куратори груп.

За короткий період навчання я полюбила обрану професію фінансиста, мрію працювати в банку, і ні на мить не шкодую, що вступила до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичинина на спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування».

 

Вікторія Савельєва,

студентка 11 групи

Міні галерея


Квітень
Червень