Університет і спеціальність «Туризм» я обрала не випадково

  • Дата публікації: 23.01.2019

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини вже давно вийшов на той високий рівень надання якісних освітніх послуг, який дозволяє конкурувати з лідерами регіону.

Закінчивши навчання, я з впевненістю можу сказати, що отримані знання та навички дали можливість не тільки отримати диплом державного та європейського зразка, а й стати дійсно фахівцем в обраній галузі.

За період навчання в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти за спеціальністю «Туризм» я мала змогу не лише отримати теоретичні знання, але й підвищити свій професійний рівень на практиці в Греції та Польщі.

Це навчальний заклад, в якому відбуваються зміни – зміни, які покращують навчання і життя студентів! Тут можна реалізувати себе не лише в навчанні, але і розширювати коло своїх інтересів у науковій, організаційній та практичній діяльності.

Після закінчення навчання, я з легкістю знайшла роботу за своєю спеціальністю. Нині я працюю спеціалістом у відділі культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради.

Тому я, як випускник Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, раджу без роздумів обирати цей заклад вищої освіти, де готують сучасних кваліфікованих спеціалістів.

 

Магістр з туризму Ольга Бабій

Березень
Травень