Зустріч студентів НН Інституту економіки та бізнес-освіти із заступником начальника відділу житлово-комунального господарства

  • Дата публікації: 26.12.2018

Завдяки співпраці Ольги Чирви, директора ННІ економіки та бізнес-освіти, з Уманським міськвиконкомом, студенти отримали можливість познайомитись та поспілкуватись із заступником начальника відділу житлово-комунального господарства міста Валентином Загороднім. Пізнавальна зустріч відбулась 21 грудня у межах проведення заняття Академії молодіжного лідера.

Студентство ознайомилося з сучасними ідеями та планами удосконалення благоустрою міста Умань на 2019 рік: будівництвом доріг, тротуарів, велосипедних доріжок, можливістю переходу на альтернативні види палива, заміну дверей та вікон у житловому фонді з метою енергозбереження; обговорило реконструкцію площі Соборності й Осташівської набережної.

Студентська молодь поділилась власними думками щодо проблем і шляхів покращення стану житлово-комунальної галузі та висловила впевненість, що Умань дійсно стане найкращим містом України.

Міні галерея


Березень
Травень