Тренінг «Управління конфліктами» для учасників Бізнес-школи

  • Дата публікації: 10.12.2018

Відомий французький письменник Антуан де Сент-Екзюпері говорив: «Єдина справжня цінність у житті — це цінність людського спілкування». Спілкування людей — дуже складний і делікатний процес. Ми навіть не усвідомлюємо, що вчимося спілкуванню протягом усього життя. Найчастіше цей досвід приходить методом проб і помилок. На жаль, ми іноді потрапляємо у ситуації, які називаємо конфліктними.Так, у рамках проекту Бізнес-школи було проведено тренінг «Управління конфліктами».

Під час тренінгу, організованим викладачем кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталією Побережець, учасники ознайомилися із природою виникнення конфлікту, також були запропоновані методи розв’язання та попередження конфліктів. Учасники розглянули схему розвитку та вирішення конфліктної ситуації. Особливо цікавими для учасників тренінгу були вправи «Намалюй конфлікт» (розвиток образного мислення, з’ясування поняття «конфлікт») та «Клубок» (покращення навичок уважного слухання).

По завершенню тренінгу учасники резюмували, щовирішення конфліктної ситуації має бути спокійним, гуманним, етичним та максимально відповідати очікуванням обох протиборчих сторін.

Міні галерея


Березень
Травень