Науково-практичний семінар «Заходи щодо запобігання економічних зловживань у підприємницькій діяльності»

  • Дата публікації: 11.12.2018

6 грудня 2018 року за ініціативи кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки на базі ННІ економіки та бізнес-освіти відбувся науково-практичний семінар «Заходи щодо запобігання економічних зловживань у підприємницькій діяльності». Учасниками семінару були викладачі та студенти інституту, фахівці з питань фінансово-економічної безпеки м. Умань.

Із вітальним словом на початку роботи семінару виступили: завідувач кафедри  фінансів, обліку та економічної безпеки Максим Слатвінський  та професор кафедри Тетяна Демченко. Вони також представили присутнім доповіді за результатами власних наукових досліджень, пов’язаних з методологією та інструментарієм запобігання й протидії економічним зловживанням у підприємницькій діяльності.

Доповіді Руслана Дашицького, відомого в регіоні адвоката, на тему правової протидії рейдерству та Миколи Шерегеди, директора ПП «Колізей», з питань менеджменту безпеки бізнесу, супроводжувані цікавими та змістовними презентаціями, викликали жваве обговорення та непідробний інтерес у присутніх.

Учасники семінару отримали у доповідачів вичерпні, аргументовані відповіді на широке коло запитань та набули цінного досвіду.

Міні галерея


Березень
Травень