Молодіжний правовий всеобуч «Знай свої права!»

  • Дата публікації: 10.12.2018

5 грудня за ініціативи кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки в межах Тижня права було проведено молодіжний правовий всеобуч «Знай свої права!». На зустріч із студентами ННІ економіки та бізнес-освіти завітали представники Уманського центру надання безоплатної вторинної правової допомоги.

«Важливо не просто бути обізнаним щодо своїх прав та обов’язків, а й вміло користуватися інструментом правового захисту. Обов’язок кожного – знати свої права та знати як себе убезпечити від неправомірних ситуацій», – зазначила Наталія Станіславчук.

Начальник відділу представництва Наталія Сідлецька розповіла про розбудову системи безоплатної правової допомоги в Україні, про історію створення Уманського місцевого центру та порядок звернення до Центру, пояснила різницю між первинною та вторинною правовою допомогою.

Катерина Григоренко, начальник відділу правопросвітництва, зосередили увагу на проблемі порушення прав людини, особливо незахищених верств населення.

Студентська молодь спільно з фахівцями центру обговорили дотримання прав людини при притягненні до адміністративної відповідальності та отримали кваліфіковані відповіді фахівців на власні питання.

Міні галерея


Березень
Травень