Відбулось засідання Бізнес-школи «Твій шлях до успіху»

  • Дата публікації: 09.11.2018

В рамках проекту Бізнес-школи 29 та 31  жовтня  2018 року на базі НН Інституту економіки та бізнес-освіти за ініціативи викладачів кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом відбулось засідання учасників школи. Мета заняття полягала у формуванні уяви учасників про маркетинг, сфери його використання та професії, пов’язаних з ним.

Перше  засідання «Твій шлях до успіху» провела викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Олена Гарматюк. На заняттях учасникам було запропоновано визначитись, хто до чого більше тяжіє: до креативу чи аналітики. Ділова гра «Маркетинг як професія, як бізнес, як спосіб життя» не лише дала можливість учасникам спробувати себе в ролі маркетолога, а й створити власний логотип, придумати слоган та сформувати вміння презентувати розроблені ідеї.

Засідання Бізнес-школи пройшло в дружній атмосфері, учасники були захоплені обговоренням різних питань: хто ж такий маркетолог?, як створити власний продукт?, чи цікавим буде розроблений продукт споживачам?, як розробити рекламу?, перспективи професії та інше.

Наприкінці засідання команди учасників Бізнес-школи мали можливість представити свій «товар» та спробувати себе в ролі маркетолога. За словами учнів, маркетолог – це той,  хто хоче мати цікаву роботу, що дозволяє реалізувати усі закладені в людині можливості та працювати не лише заради матеріальних благ, але й для душі. На цій приємній ноті засідання Бізнес-школи завершилось, а всі учасники з нетерпінням очікують нової зустрічі, щоб знову поринути в цікавий світ сучасних професій!

Міні галерея


Квітень
Червень