V Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція молодих учених та студентів «Сучасні проблеми і перспективи економічної динаміки»

  • Дата публікації: 09.11.2018

31 жовтня – 01 листопада 2018 року відбулася V Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція молодих учених та студентів «Сучасні проблеми і перспективи економічної динаміки».

Конференцію організовано з метою популяризації наукових теоретичних здобутків та можливості їх практичного використання у суспільному житті.

Обговорення результатів досліджень учасників конференції відбувалося на форумі Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за участі понад 100 науковців, фахівців у сфері економіки, фінансів, обліку та аудиту, маркетингу, менеджменту, туризму і готельно-ресторанної справи та студентів.

Під час роботи секцій було розглянуто особливості розвитку економік країн світу в умовах глобалізації, сучасні механізми та стратегії фінансового забезпечення розвитку економіки України, вітчизняні та міжнародні стратегії маркетингової та логістичної діяльності суб’єктів господарювання, актуальні проблеми та перспективи розвитку туристичного бізнесу.

Програма конференції

Міні галерея


Березень
Травень