Творіть добро і воно неодмінно повернеться до Вас!

  • Дата публікації: 23.11.2018

Милосердя…не буває надмірним.

Френсіс Бекон

 

Ми живемо у скрутні часи. Знецінюються моральні та духовні цінності, у душах багатьох людей хаос, дехто втрачає у собі людину. Саме тому проект «Подаруй янгола», що проводиться з 2014 року, сьогодні є актуальним для міста Умані.

Студентський актив Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини прагне відродити у молодого покоління бажання жити за заповіддю: роби добро, допомагай ближньому. Адже тільки так можна виховати справжню людину з чистою душею і добрим серцем. З цією метою 15 листопада в Уманському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – колегіум» відбувся благодійний ярмарок у підтримку проекту « Подаруй янгола».

Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно проходить шкільний благодійний ярмарок. Ще від самого ранку і діти, і батьки несли разом із портфелями різноманітну смакоту, аби відразу розставити на столі усі приготовлені страви і запропонувати своїм однокласникам, вчителям, батькам. Цьогорічний ярмарок відрізнявся тим, що активними продавцями були студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», а студенти спеціальності «Туризм», у ролі кумедних мультяшних героїв, припрошували учнів, батьків та гостей заходу, рекламуючи різноманітні смаколики.

«Наші студенти долучаються до таких заходів, відчуваючи, що роблять щось потрібне і корисне, формують у собі активну громадянську позицію людей, небайдужих до потреб та проблем інших», – наголосила Наталія Коган, заступник директора з виховної роботи Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти.

«Приємно бачити, що чимало людей долучилися до ярмарку. Такі акції дуже об’єднують людей заради спільної доброї мети», – ділиться враженнями одна з учасниць заходу, студентка інституту Марія Діденко.

Щиро дякуємо волонтерам, учнівському самоврядуванню, педагогам, учням та їхнім батьками за благодійну ініціативність.

Міні галерея


Березень
Травень