Студенти УДПУ на Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу FoReCH

  • Дата публікації: 20.11.2018

15 листопада 2018 року студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» ННІ економіки та бізнес-освіти разом з викладачами кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Інною Поворознюк та Оксаною Литвин були учасниками  Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу FoReCH 2018.  Кожного року FoReCH об’єднує лідерів галузі і являється надійною платформою для оцінки перспектив розвитку індустрії гостинності.

Експозиція форуму була сегментована на виставки і дала можливість усім присутнім познайомитися із комплексом товарів та послуг для готелів, ресторанів, клінінговим обладнанням та технологіями для вендингу:  «Ресторан Експо; «Сучасний готель; «Ресторан Прод Експо»; «Світ скла та посуду»; «Вендінг Експо Київ» та Kiev Clean Expo.

Студенти відвідали майстер-класи відомих шеф-кухарів України, Іспанії, Італії та були учасниками презентацій нових продуктів харчування, що з’являються на ринку, знайомилися з новими методами приготування страв.

Такі заходи дають можливість переймати досвід, удосконалювати практичні навички та знайомитися із новинками науково-технічного прогресу.

Міні галерея


Серпень
Жовтень