Науково-практична конференція молодих вчених «Актуальні питання сучасної науки та практики»

  • Дата публікації: 19.11.2018

15 листопада 2018 року викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Тетяна Ящук взяла участь у роботі науково-практичної конференції молодих учених «Актуальні питання сучасної науки та практики». Організатором конференції є відділ аспірантури і докторантури ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК».

Метою конференції стало обговорення та узагальнення результатів наукових досліджень студентів, аспірантів та молодих вчених з актуальних питань науки та практики XXI ст.

Пленарне засідання з привітання учасників конференції розпочав завідувач відділу аспірантури і докторантури ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», доктор економічних наук, доцент Дмитро Мельничук. Плідної роботи, гарних доповідей та корисної співпраці побажала проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Мігус Ірина Петрівна.

Викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Тетяна Ящук презентувала доповідь на тему «Актуальність реформування фінансового забезпечення діяльності закладів вищої освіти України за рахунок бюджетних коштів».

Робота конференції проходила за тематичними секціями: економіка, менеджмент, психологія, право, політологія, екологія, інформаційні технології, туризм, медицина. Після секційних засідань науковий захід продовжився стендовою сесією, де студенти презентували постери з актуальних проблем сучасної економіки.

Науково-практична конференція молодих учених значно розширила сферу наукової діяльності студентів і молодих учених закладів вищої освіти, сприяла формуванню у них зацікавленості до науково-дослідної роботи та дала поштовх до подальших наукових досліджень.

Міні галерея


Березень
Травень