Моя майбутня професія: крок до успіху

  • Дата публікації: 01.11.2018

29 жовтня 2018 року в ННІ економіки та бізнес-освіти розпочався Тиждень фінансиста та бухгалтера.

На початку урочистої частини з теплими вітальними словами виступив завідувач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Максим Слатвінський, відзначивши, що проведення подібних професійних організаційно-виховних заходів є давньою та гарною традицією, заохотивши студентів до участі в них.

Студенти ІІІ курсу спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування» Тетяна Баланюк, Денис Гаврилюк, Василь Душенківський, Олег Налбатов та Дар’я Степаненко представили презентації на тему «Моя майбутня професія: крок до успіху». В презентаціях вони розповіли про особливості своїх майбутніх професій, причини їх вибору та продемонстрували власне бачення успішної професійної кар’єри.

Цього ж дня, 29 жовтня, проведено кейс-гру «Дебет-Кредит», яку організували викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Інна Бержанір, Тетяна Демченко, Олеся Дем’янишина. Учасники, представивши на першому етапі свою команду, емблему та девіз, перейшли до вирішення кейсів, запропонованих ведучими та підготовлених суперниками.

За підсумками гри переможцем стала команда «Дебет» у складі Олега Налбатова, Анни Шмалюх, Тетяни Баланюк, Анастасії Будної, Василя Душенківського, Олександра Кузьменка, Ярослава Бойка.

У насиченій змагальним духом, втім дружній, атмосфері студенти показали всі свої вміння і знання з бухгалтерського обліку, отримавши безліч позитивних вражень.

Міні галерея


Березень
Травень