Творчий майстер-клас «Патріотичний оберіг»

  • Дата публікації: 17.10.2018

На сучасному етапі розбудови української держави постає глобальна проблема – відродження національної свідомості українського народу, молоді, насамперед виховання справжнього громадянина і патріота рідної землі. З метою формування у студентів духовних цінностей та національно-патріотичних почуттів викладачем кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Тетяною Ящук 16 жовтня 2018 року було організовано творчий майстер-клас «Патріотичний оберіг» у рамках святкування Дня українського козацтва. У заході взяли участь студенти 23 та 34б групи, а також викладачі кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом –Наталія Побережець та Микола Кузьмінов.

Своїми знаннями з техніки виготовлення оберегів з присутніми ділилася керівник арт-клубу «Креатив» Анастасія Столбова. Майстриня принесла заготовки для виготовлення оберегів у формі підков та браслетів зі стрічок у синьо-жовтих кольорах. Студенти швидко перейняли вміння і вже менше, ніж за годину, їм вдалося виготовити багато жовто-блакитних браслетів і декілька десятків патріотичних підков-оберегів.

Всі виготовлені обереги будуть передані бійцям в зону бойових дій через громадську організацію «Уманська міськрайонна волонтерська організація «РАЗОМ»».

Творчий майстер-клас приніс усім його учасникам гарний настрій, залишив з приємними враженнями і бажанням сприяти формуванню національно-патріотичних почуттів у дітей та дорослих. Приємно, що такі заходи викликають інтерес та зацікавленість серед студентів!

Міні галерея


Березень
Травень