Науковці НН Інституту економіки та бізнес-освіти взяли участь у Міжнародній конференції в Білорусії

  • Дата публікації: 03.10.2018

Колосальні можливості для обміну думок та розширення особистих контактів отримали науковці нашого інституту, які на чолі з директором Ольгою Чирвою взяли участь у роботі II-ої Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегічні напрями соціально-економічного та фінансового забезпечення розвитку національної економіки», що відбулася 27-28 вересня 2018 року на базі Інституту бізнесу Білоруського державного університету (Республіка Білорусь, м. Мінськ).

Вільне обговорення актуальної проблематики, спілкування з провідними економістами Білорусі, Ізраїлю, Литви, Польщі, Росії та України, гострота дискусій та сміливих висловлювань відмінних точок зору, збагатив усіх учасників новим досвідом. Цікаво і доречно сприйнялас ь у межах конференційного дискурсу представлена на пленарному засіданні доповідь професора Ольги Чирви «Оцінка сучасного інструментарію маркетингових комунікацій в просуванні фармацевтичних брендів». Доценти Світлана Подзігун, Галина Чирва, Людмила Чвертко виступили з доповідями та з великим зацікавленням ознайомилися з доробком колег, представленими у різних секціях та засіданні круглого столу.

Подальшому поступу в наукових пошуках сприятиме підписана угода про партнерство та співробітництво між Інститутом бізнесу Білоруського державного університету і Навчально-науковим інститутом економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Міні галерея


Березень
Травень