Вітаємо випускників Школи юного маркетолога!

  • Дата публікації: 21.05.2018

16 березня 2018 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбувся випуск учасників Школи юного маркетолога – освітнього проекту, який був створений за ініціативи директора інституту Ольги Чирви та за підтримки викладачів кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом.

У проекті взяли участь учні 11 класів навчальних закладів м. Умані, зокрема Уманської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 1 імені О. С. Пушкіна, Уманської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 8, Уманського навчально–виховного комплексу «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 7-колегіум».

Випускників привітала заступник директора інституту з профорієнтаційної роботи Ольга Бовкун, яка зазначила: «Всі учасники освітнього проекту – талановиті й завзяті. А завдяки корисним практичним навичкам і цінним порадам, які учні отримали під час занять в Школі юного маркетолога, – тепер мають ще й необхідні знання, аби стати успішними».

Учасники Школи юного маркетолога мали змогу взяти участь у 6-ти спеціалізованих тренінгах, ділових іграх, семінарах. Освоїли основи сучасних професій, а також ознайомились із особливостями навчального процесу в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

Наприкінці заходу 60 учасників освітнього проекту отримали сертифікати.

Ми пишаємось нашими випускниками Школи юного маркетолога та бажаємо щоб знання, які вони отримали у стінах нашого навчального закладу, стали запорукою їх подальших професійних досягнень.

 

Міні галерея


Березень
Травень