Відбувся конкурс соціальної відеореклами «Я люблю своє місто»

  • Дата публікації: 25.04.2018

В Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбувся конкурс соціальної відеореклами «Я люблю своє місто». Організований кафедрою маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, конкурс проводився з метою виховання молоді посередництвом створення соціальної реклами, яка б закріплювала загальнолюдські цінності: моральність, милосердя, дружність, патріотизм, толерантність, почуття краси й гармонії.

На конкурсі було представлено 17 відеоробіт, які розкривали актуальні соціальні проблеми суспільства та студентства зокрема. Його учасниками стали найкращі студенти інституту, волонтери та небайдужі жителі міста.

Захід розпочався зі вступного слова директора НН Інституту економіки та бізнес-освіти Ольги Чирви, яка висловила свою впевненість в тому, що соціальна реклама, яка підготовлена в ході конкурсу, сприятиме популяризації здорового способу життя серед молоді, профілактиці згубних звичок у молодіжному середовищі міста.

Модератор конкурсу, викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Олена Гарматюк, відзначила небайдужість й активну життєву позицію учасників та презентувала їхні роботи. Зміст конкурсних відеоробіт був орієнтований на залучення молоді до актуалізації проблем і вирішення питань соціального характеру.

Оцінювання робіт та визначення переможців здійснювалося конкурсною комісією у складі: депутата Черкаської обласної ради Романа Похольчука; фотографа Олександра Бистрова; керівника Благодійного фонду «Сучасне село і місто», депутата Черкаської обласної ради Євгенія Клімова; начальника Центру культури і дозвілля «Гаудеамус» УДПУ Людмили Гекалюк; доцента кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталії Білошкурської.

За підсумками конкурсу було визначено переможців, які отримали дипломи та подарунки.

І місце – Ярослав Постівий, Вікторія Климчук та Юлія Мельник, які підготували відеорекламу «Мотивація»;

ІІ місце – відеоролик «Цінність життя» за авторства Катерини Ситник, Яни Ткач, Валентини Болецької та Катерини Делікатної (ця відеоробота також отримала грамоту за номінацією «Глядацькі симпатії»);

ІІІ місце – Ярослав Наумець, Євгеній Годіяк, Максим Мельник, автори роботи «СТОП – інтернет залежності!».

Учасники також були відзначені грамотами за номінаціями «Змінимо життя на краще» – конкурсна робота «Життя» (автор Сергій Дробот»), «Соціальна значимість теми» – робота «Вибір майбутнього за тобою» (автори Марія Діденко, Оксана Сачко, Тетяна Женовчук).

По завершенню заходу всі присутні мали можливість залишити свої побажання та пропозиції для розвитку м. Умані на «Дереві бажань».

Сподіваємося, що даний захід стане традиційним і в майбутньому кількість учасників та небайдужих до проблем молоді й міста буде лише збільшуватися. Чекаємо активної участі й нових робіт в наступному році.

      

 

Міні галерея


Березень
Травень