Секційне засідання ХІ Всеукраїнської наукової конференції молодих науковців та студентів «Наука. Освіта. Молодь. Умань – 2018»

  • Дата публікації: 27.04.2018

26 квітня 2018 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини в рамках відзначення Днів науки відбулася ХІ Всеукраїнська наукова конференція молодих науковців та студентів «Наука. Освіта. Молодь. Умань – 2018». Науковий захід розпочався із пленарного засідання, на якому з доповіддю «Переваги та недоліки функціонування сільського зеленого туризму» виступила студентка 3 курсу Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Аделіна Банк.

Секційне засідання з економічних наук відбулось в стінах Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти. Захід відкрила викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Тетяна Ящук, яка привітала учасників конференції з початком роботи секції, побажала творчих успіхів та плідної праці в науковій сфері.

Під час роботи секції було заслухано доповіді, які розкрили актуальні питання у сфері туризму, функціонування сучасного підприємництва, розвитку страхового ринку, функціонування профспілок та інтеграції України до ЄС. Серед учасників Брагінець Тетяна з доповіддю «Актуальні питання діяльності профспілок в Україні в умовах сьогодення»; Бурдужа Ірина – «Тенденції розвитку інноваційного підприємництва в Україні»; Вовк Леся – «Стратегія розвитку туризму та курортів в Україні»; Мельник Анастасія – «Інтеграція України до ЄС: проблеми та перспективи подальшої співпраці»; Резніченко Ярослав – «Сутність поняття соціального підприємництва».

Слід зазначити, що учасники секційного засідання проявили наукову допитливість та хист до наукових досліджень.

Бажаємо всім молодим науковцям та студентам наснаги й натхнення для досягнення успіхів на ниві науки на благо нашої держави!

Міні галерея


Березень
Травень