День відкритих дверей – крок до майбутнього

  • Дата публікації: 03.04.2018

30 березня 2018 року Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти відчинив свої двері й зустрічав гостей – випускників медичних коледжів. Цей захід, як завжди, викликав неабиякий інтерес у абітурієнтів.

День відкритих дверей розпочався з реєстрації учасників. Барвиста експозиція ознайомила всіх, хто прийшов до університету, з переліком спеціальностей інституту. Абітурієнти отримали буклети з докладною інформацією про ВНЗ.

Заступник директора інституту з профорієнтаційної роботи Ольга Бовкун надала загальну інформацію про умови та правила прийому до університету у 2018 році, напрямки і спеціальності, за якими проводиться підготовка фахівців та особливості подання документів до приймальної комісії. Присутніх ознайомили з можливостями академічної мобільності, перспективами участі у програмах подвійних дипломів, програмах обміну, а також перевагами поглибленого вивчення іноземних мов на додаткових освітніх курсах.

Після офіційної частини захід продовжила викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Олена Гарматюк, яка розповіла про широкі можливості застосування отриманих знань на практиці й працевлаштування майбутніх фахівців. Значну увагу було приділено змінам у медичній сфері. Адже медична реформа передбачає автоматизацію закладів охорони здоров’я. Реалізація цих ініціатив потребує спеціально підготовлених фахівців-управлінців з відповідною освітою, яку можна здобути в нашому закладі.

Завершення заходу було присвячено відповідям на численні запитання гостей. Невимушена атмосфера спілкування абітурієнтів з представниками інституту сприяла тому, аби допомогти молодим людям визначитися з майбутнім фахом і напрямками підготовки.

   

Міні галерея


Березень
Травень