Практика для студента – найкраща можливість випробувати себе за обраним професійним напрямом

  • Дата публікації: 27.03.2018

В березні 2018 року  студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти напряму підготовки «Управління персоналом та економіка праці» розпочали свою виробничу практику.

Звісно, для кожного це був великий стрибок у свою професію та  Євгеній Тининика, студент 34 групи, поділився своїми враженнями від практики у ролі управляючого підприємством: «Я проходив практику в Кондитерській майстерні  «Katty_sweets». Отримав масу цікавої інформації і набув відмінного досвіду для своєї майбутньої професії менеджера. За час проходження практики ознайомився із нормативно-правовими актами та документами з державного регулювання функціонування закладів харчування, з процесом вдосконалення організації виробництва, впровадження нових технологій виготовляння кондитерських виробів, прогресивних форм обслуговування споживачів і підготовкою реклами та інформації для споживачів».

 «Проходження практики студентами вищих навчальних закладів є невід’ємною частиною освітнього процесу. Під час практичної підготовки студенти отримують високого рівня професійні знання, уміння та навички, які стануть їм в нагоді в майбутній професійній діяльності», – розповіла керівник практики Наталія Коган.

Програма практики передбачає ознайомлення студентів з майбутньою професією, характером, змістом та умовами організації роботи,  виробничого процесу. При цьому студенти дотримуються правил внутрішнього розпорядку, трудової дисципліни, охорони праці та техніки безпеки.

 «Сподіваємось, що дана практика допоможе студентам інституту підвищити свій фаховий рівень та в майбутньому швидше працевлаштуватись за фахом, яка буде приносити не тільки професійне, а й матеріальне задоволення», – підсумовує   Інна Король, заступник директора по практиці інституту.

Міні галерея


Березень
Травень