Відбулася зустріч першокурсників інституту з активістами політичної  партії «Національний Корпус»

  • Дата публікації: 15.02.2018

Сьогодні багато патріотів нашої держави воюють  в зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. З метою виховання у студентів почуття патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни  15 лютого 2018 року відбулася зустріч першокурсників НН Інституту економіки та бізнес-освіти із активістами політичної  партії «Національний Корпус».

Владислав Ткаченко, голова Уманського осередку ПП «Національний корпус»,  зазначив, що, крім політичної діяльності, Національний корпус проводить патрулювання з метою забезпечення громадського порядку, видавничу діяльність та культурні заходи, військово-спортивні вишколи, наукові лекції, семінари та прес-конференції, боротьбу з різними антисоціальними та антинаціональними елементами.

У рамках зустрічі було презентовано відео про історію створення полку «Азов» та результати роботи політичної партії. Активісти також продемонстрували військове спорядження і проінформували студентів інституту про надання першої медичної допомоги.

Першокурсники  висловили подяку гостям за їхню активну громадську позицію, адже лише спільними зусиллями, шляхом виховання, навчання та поваги до сім’ї і Батьківщини зможемо згуртувати молоде покоління свідомих українців.

Міні галерея


Березень
Травень