Ярмарок вакансій у сфері туризму та готельно-ресторанної справи

  • Дата публікації: 15.12.2017

12 грудня 2017 року вперше в Умані відбувся ярмарок вакансій «Кузня кадрів» за напрямком «Туристична і готельно-ресторанна справа». Організаторами проекту виступили виконавчий комітет Уманської міської ради (відділи: у справах сім’ї та молоді, туризму, економічного розвитку), управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА та Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр.

Метою заходу було налагодження співпраці між ВНЗ та потенційними роботодавцями щодо майбутнього працевлаштування випускників у сфері готельно-ресторанної справи та туризму, а також між університетом та учнями старших класів.

Долучилися до цієї події студенти та викладачі НН Інституту економіки та бізнес-освіти на чолі з директором вищезазначеного інституту Ольгою Чирвою.

На ярмарку вакансій працювало три зони. Профорієнтаційна зона, де майбутні абітурієнти мали можливість взяти участь в безпрограшній лотереї та отримати гарантований приз (брендові ручки, солодощі, привітання). Ольга Бовкун, заступник директора з профорієнтаційної роботи, детально розповіла про особливості вступу та навчання в НН Інституті економіки та бізнес-освіти, а також зазначила, що правильний вибір професії – це ключ до щасливого життя.

Веселий та хороший настрій створювали професійні аніматори, які працювали у зоні відпочинку. Всі присутні мали змогу проникнутися неабиякою дружньою та радісною атмосферою, яку дарувати студенти інституту: Руслан Ляшко, Аліна Климчук, Юля Осадчук, Аліна Слободкіна, Ростислав Скрипник, Юля Дзюба, Оля Нижеголенко, Андрій Броварний, Аліна Єременко, Сергій Дмітрієв, Богдан Кобзін, Ірина Ніколаєва, Оксана Сачко та Марина Бунчак. Наші професійні аніматори залучали відвідувачів до участі у конкурсах та розвагах, вигравши які, можна було отримати призи та подарунки, підготовлені роботодавцями, сертифікати на безкоштовні курси з підготовки до ЗНО.

Фотозона «Плануємо мандрівку» та «Новорічна вечеря» дала змогу поринути та відчути себе в омріяних бажаннях. Всі бажаючі отримали оригінальні фото і масу незабутніх вражень.

Родзинкою заходу стали й майстер-класи, які проводили студенти: Анастасія Столбова та Дар’я Жульковська  («Новорічні серветки»),  Аліна Єременко та Яна  Волошина (майстер-клас з аквагриму), Катя Ярошенко (техніка осибори, мистецтво створювати красиві фігурки з рушників).   

Презентаційна зона надавала можливість детальніше ознайомитись із закладами готельно-ресторанного бізнесу, актуальними вакансіями на ринку праці, дізнатись більше про потенційних роботодавців, а також подати власне резюме на роботу чи стажування.

Сьогоднішній ярмарок вакансій «Кузня кадрів» демонструє його актуальність: для студентів – це унікальна можливість дізнатись про кадрові потреби бізнесу, виявити потрібні компетенції сучасного спеціаліста, взяти участь у тренінгах і майстер-класах; для роботодавців – проінформувати студентів про проходження практики в компанії, відкриті програми стажувань та вільні вакансії.

 

 

Міні галерея


Березень
Травень