Закон і право для всіх єдині

  • Дата публікації: 14.11.2017

8 листопада 2017 року відбулася зустріч студентів НН Інституту економіки та бізнес-освіти з відомим адвокатом Русланом Дашицьким, присвячена проголошенню Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 року Загальної декларації прав людини. Захід, який організували викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Тетяна Демченко, Людмила Чвертко та Тетяна Корнієнко, спрямований на формування у студентської молоді правової свідомості та культури.

Руслан Леонідович розповів про історію становлення судочинства у світі та особливості здійснення правосуддя у нашій державі. Наголошуючи на важливості адвокатури у демократичному суспільстві, фахівець зазначив, що головним завданням адвоката є захист прав та інтересів кожного громадянина.

Під час зустрічі також обговорювалися проблеми реформування вітчизняної судової системи, захисту прав власності та правового статусу володіння зброєю в Україні.

Активне спілкування усіх учасників заходу засвідчило, що молоде покоління вміє не тільки користуватися правами, але й знає свої обов’язки перед державою та усвідомлює необхідність дотримання правової поведінки у відносинах з іншими людьми.

Міні галерея


Березень
Травень