Студенти I курсу відвідали музей історії університету

  • Дата публікації: 01.10.2017

Кожен студент Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини має унікальну можливість зазирнути у далеке минуле своєї альма-матер, відвідавши музей історії університету. Скористалися цією можливістю і студенти першого курсу спеціальностей ,,Маркетинг”, ,,Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” разом із кураторами Тетяною Ящук та Євгенієм Підлісним.

 

В експозиції музею представлені матеріали, ілюстровані великою кількістю фото, підкріплені речовими пам’ятками та документами. Завідувач музею Олена Джагунова розповіла про ключові етапи становлення нашого університету – від ,,Гуманського Інституту Соціяльного Виховання” до ,,Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини”. Окрему сторінку експозиції присвячено особистостям, які в різний час творили історію вузу. Це адміністрація, професорсько-викладацький колектив та студенти.

Привернули увагу відвідувачів також представлені в експозиції нагороди, які розкривають та підтверджують здобутки університету в галузі освітньої та наукової діяльності. Олена Ігорівна також ознайомила студентів з історією не лише нашого ВУЗу, а й інституту економіки та бізнес-освіти зокрема.

Отримавши приємні враження та позитивні емоції, студенти збагнули, що знати історію свого навчального закладу дуже важливо. Вони зрозуміли, що зробили правильний вибір, і крім бажання гарно навчатися, у них виникло прагнення брати активну участь в усіх заходах життя університету та в майбутньому продовжувати славетні традиції нашого інституту.

Першокурсники  висловили подяку завідувачу музею за цікаве заняття, про що свідчать їхні записи в книзі відгуків.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень