Посвята першокурсників у студентську родину фінансистів та бухгалтерів

  • Дата публікації: 17.10.2017

13.10.2017 року відбулась посвята першокурсників у студентську родину фінансистів та обліковців.

З привітальним словом до студентів І курсу спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування» звернулась директор ННІ економіки та бізнес-освіти Ольга Чирва, яка побажала студентам гарного навчання, легкого шляху в досягненні цілей, наснаги та щасливого студентського життя.

Теплі привітання прозвучали від завідувача кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Максима Слатвінського, який побажав першокурсникам сумлінно навчатися, досягати нових горизонтів в особистісному та професійному розвитку, адже лише освічена людина є конкурентоспроможною в житті.

На святковий захід завітала представник газети «Все про бухгалтерський облік» – Cушко Альона, яка привітала першокурсників та вручила їм пам’ятні подарунки. Пані Альона також висловила подяку ННІ економіки та бізнес-освіти від редакції газети «Все про бухгалтерський облік» за багаторічну відданість справі, наполегливість, високий професіоналізм та цілеспрямованість.

Після промови слів клятви студентами-першокурсникам, завідувач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки вручив значки з емблемами спеціальностей.

Максим Слатвінський подякував старшокурсникам за активну студентську позицію та участь у заходах «Тижня фінансиста та бухгалтера».

Після завершення офіційної частини на студентів I курсу чекали солодкі привітання.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень