Науково-методичний семінар «Пенсійне реформування в Україні»

  • Дата публікації: 09.09.2017

5 вересня 2017 року за ініціативи кафедри економіки та соціально-поведінкових наук на базі НН Інституту економіки та бізнес-освіти проведено науково-методичний семінар «Пенсійне реформування в Україні».

Метою семінару було ознайомлення із змінами в пенсійному законодавстві, реформуванням пенсійної системи та питаннями легалізації трудових відносин, необхідністю наявності страхового стажу та можливостей добровільного соціального страхування. 

Зі вступним словом виступила директор НН Інституту економіки та бізнес-освіти, доктор економічних наук, професор Ольга Чирва, яка представила учасників заходу та окреслила питання, які будуть обговорені на семінарі.

Не вперше проводить зустріч зі студентами перший заступник начальника Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області Оксана Лук’янова, яка у своїй доповіді детально зупинилася на змінах в пенсійному законодавстві, окреслила основні напрямки реформування пенсійної системи, розповіла про законодавчі ініціативи, про зміни для тих, хто вже отримує пенсію та нововведення для майбутніх пенсіонерів.

Ірина Демченко, декан факультету дошкільної та спеціальної освіти доктор педагогічних наук, професор, у своєму виступі висвітлила актуальні питання соціального захисту як чинника формування демократичної держави.

В аспекті проблем, що були представлені до обговорення, продовжив виступ доцент Віталій Стойка, зосередивши увагу на головних завданнях та функціях Державної служби зайнятості.

Науково-методичний семінар викликав жваве обговорення ключових аспектів дослідження провідними фахівцями кафедри та отримав позитивні відгуки присутніх.

  

 

Міні галерея


Лютий
Квітень