У День захисту дітей пускали мильні бульбашки, малювали і танцювали веселі танці

  • Дата публікації: 07.06.2017

Щороку першого літнього дня ми відзначаємо добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Діти ‒ це безмежна щирість та відвертість, сонячні посмішки та приємні клопоти. Водночас, це свято і для тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. І вже традиційно 1-го червня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини проводять справжнє свято дитинства.

Тут цікаво і найменшим  діткам, і студентам університету.  Так, для малечі  студентською радою НН інституту економіки та бізнес-освіти були організовані різні конкурси, цікаві майстер-класи та розмальовки аква-гримом. Малюки терпеливо очікували своєї черги, щоб перетворитися у казкового чи кумедного героя. До вечора студенти працювали з маленькими мрійниками і вигадниками, виконуючи різноманітні забаганки своїх клієнтів. Щоб діти не нудьгували в черзі, «Фіксики»  пропонували їм різні розваги.

Сім’я і дитина ‒ це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

Міні галерея


Березень
Травень