Закріплення знань з науково-культурного туризму

  • Дата публікації: 20.04.2017

Хто думає про науку, той любить її,

а хто її любить, той ніколи не перестає вчитися.

Григорій Сковорода

У пріоритеті навчання студентів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини є єдність теорії і практики, науки і виробництва.

Відповідно до програми заходів присвячених Дням науки кафедра технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи організувала проведення практичного заняття зі студентами ІІ курсу, що навчаються за напрямом підготовки «Туризм» із навчальної дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» на базі Меморіального музею-квартири Надії Суровцової.

Надія Віталіївна Суровцова – уманчанка, перша жінка з України, що отримала вчений ступінь доктора філософії у Відні, жінка-легенда, видатна громадська діячка, історик-публіцист, письменниця-перекладач, науковець, жертва політичних репресій. Дослідження життя видатної постаті України є джерелом для багатьох напрямків наукової і практичної діяльності студентської молоді.

Даний захід є досить актуальним, враховуючи сучасні освітні, культурні, туристичні тенденції, які є основою формування української наукової інтелігенції, зокрема фахових компетентностей майбутнього фахівця в галузі туризму.

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень