“Щирий сміх продовжує життя”

  • Дата публікації: 03.04.2017

Українська душа споконвіку любила веселитися, забуваючи життєві негаразди і прикрощі. А що може бути кращим, як зібратися разом, щоб пожартувати. А взагалі — свято, воно для всіх свято.

Напередодні 1 квітня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулась святкова програма до Дня сміху. Цей день не внесений ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят, але його цілком можна вважати  міжнародним, оскільки він з однаковим успіхом відзначається в кожній країні. 

Ініціаторами проведення заходу виступив студентський актив НН інституту економіки та бізнес-освіти, а підтримали ініціативу професорсько-викладацький склад університету.

День гумору святкують щороку низкою різних заходів, які покращують настрій як студентам, так і викладачам.

 

30 березня студенти інституту  дарували всім  щирі посмішки, веселий настрій та піднесену атмосферу.

Звичайно будь-який святковий захід до Дня сміху не може обійтися без клоунів, ігор і веселих розваг. Веселий та хороший настрій присутнім навіювали мильні бульбашки, чудова музика та веселі персонажі.Доповненням до святкування стала можливість взяти участь у майстер-класах, організовані  арт-студією «Креатив».

Всі присутні мали змогу проникнутися  неабиякою дружньою та радісною атмосферою. Особливо свято сподобалось найменшим гостям, які за допомогою аквагриму перетворювались на казкових героїв.

  

Гідним завершенням стало частування всіх бажаючих святковим тортом та солодощами.

Як зазначили студенти, даний захід  став можливістю відновити свої сили та свою енергію, відпочити від сірих буднів, поринути у світ казок та ігор, а спілкування було ковтком свіжого повітря для молоді, а також нагода отримати позитивні емоції і натхнення на довгий час.Посмішок Вам та хорошого настрою на щодень!

Міні галерея


Лютий
Квітень