Навчально – практичне заняття на виробництві ПрАТ «Технолог»

  • Дата публікації: 30.03.2017

У сучасних умовах розвитку освіти, науки і бізнесу підвищуються вимоги до відповідності рівня підготовки здобувачів вищої освіти. Одним із напрямів  удосконалення навчального процесу є  впровадження  системи практичної підготовки майбутніх фахівців.

В УДПУ імені Павла Тичини досить  поширеним є проведення занять на виробництві та екскурсії на підприємствах міста Умані.

Так, 28 березня на фармацевтичному підприємстві ПрАТ «Технолог» проводилося  заняття з дисципліни «Нормування контролю якості лікарських засобів» зі студентами IV курсу спеціальності «Маркетинг»  Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти під керівництвом викладача кафедри маркетингу та управління бізнесом Олени Гарматюк. В ході заняття начальник виробничого відділу Євген Голуб ознайомив студентів з внутрішнім середовищем підприємства  та технологією виготовлення лікарських засобів.

Студенти відвідали виробничі цехи та лабораторії відділу контролю якості, де ознайомилися з розробкою і виробництвом лікарських засобів, а також методами контролю якості лікарських засобів. Оглянули виробничі лінії, обладнання для пакування та фасування продукції. Співробітники підприємства розповіли про досягнення ПрАТ «Технолог», результати роботи і плани розвитку.

Студенти з великою цікавістю слухали спеціалістів та ставили багато питань стосовно технологічного процесу виготовлення лікарських засобів. Зокрема, студенти цікавилися кваліфікацією співробітників, що працюють на виробництві, підготовкою необхідної технічної документації. Студенти із задоволенням ознайомились з оснащенням підприємства сучасним фармацевтичним обладнанням провідних світових виробників та процесом контролю якості, який виконується на всіх етапах виробництва: від аналізу сировини до готової лікарської форми.

                                                          

 

Приємно усвідомлювати, що сьогодні в Україні є підприємства, які наближаються до європейського рівня. Залишали студенти підприємство сповненими нових знань, навиків і звичайно ж позитивних емоцій.

Перш за все хочемо подякувати керівництву ПрАТ «Технолог» за надану можливість проведення навчально-практичного заняття на виробництві.

 

Міні галерея


Березень
Травень