Правильний вибір ‒ запорука успіху

  • Дата публікації: 28.01.2017

Людина, що вибрала не свою професію, навчається погано і працює без ентузіазму. Правильний вибір спеціальності і ВНЗ означає визначення свого життєвого шляху. Щоб не помилитися, потрібно заздалегідь вивчити інформацію по навчальним закладам і затребуваним професіям.  Адже найчастіше відбувається так, що майбутні студенти не знають, чим би вони хотіли займатися в житті. Тому багато хто вступає до інституту за компанію з друзями або в залежності від свого пропускного бала, а потім жалкують про марно витрачений час.

Своїм шляхом до омріяної професії ділиться випускник спеціальності «Бізнес-адміністрування» Сергій Голішевський: «Як лінгвіст за фахом та спеціаліст за дипломом, переді мною завжди поставало бажання отримати ще й економічну освіту та звання магістра. Обравши Уманський державний педагогічний університет у якості своєї альма матер за спеціальністю «Бізнес-адміністрування», я зробив правильний вибір.

Навчання в Уманському виші завжди справляло найприємніші враження, тому що студентам дійсно приділяли увагу, надавали методичні та практичні поради із застосування вже набутих знань. Хотів би відмітити високий рівень професіоналізму викладачів, які самовіддано діляться із студентами своїми найкращими напрацюваннями та знаннями.

Оримавши освіту в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, я отримав поштовх для подальшого розвитку та практичного застосування нових знань у роботі і подальшому житті. Після закінчення вузу, я отримав роботу своєї мрії в міжнародній компанії GIZ. Я дуже вдячний усім викладачам та співробітникам вузу за їх внесок в моє майбутнє».

Не змарнуйте свій шанс на успішне майбутнє і Ви!

 

Міні галерея


Березень
Травень