Міжнародна туристична виставка UITT-2016 «Україна – подорожі та туризм»

  • Дата публікації: 13.10.2016

7 жовтня викладачі кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи та студенти спеціальності «Туризм» відвідали найбільшу в Україні міжнародну туристичну виставку UITT-2016 «Україна – подорожі та туризм», яка відбулася у м. Київ. Відвідування подібних заходів вже стало справжньою традицією для студентів та викладачів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Вже двадцять третій рік поспіль виставка UITТ є важливою подією туристичної сфери України, яка збирає під одним дахом професіоналів туристичного ринку як національного, так і міжнародного рівнів, представників  державних структур, сфер медіа, готельєрів та перевізників.

Цього року у виставці прийняли участь близько 123 компанії з 21 країни світу. Презентація широкого асортименту пропозицій туристичного сезону вразила всіх відвідувачів.

Студенти мали можливість познайомитися з представниками різних туристичних фірм, які розповідали про свою роботу, інновації в туризмі, подорожі по всьому світу та можливості, які відкриває їм спеціальність «Туризм». Справжні професіонали з різних куточків нашої планети, таких як: Палестина, Домінікана, Індонезія, Туреччина, Франція, Угорщина, Таїланд, Болгарія, Польща, Індія, Єгипет та Україна ділилися своїм досвідом, цікавими фактами та приголомшливими історіями,  розповідали про специфіку та особливості своєї роботи.

По закінченню виставки студенти отримали цікаві та корисні подарунки, інформаційні буклети, пізнавальні журнали з найпопулярнішими напрямками курортів світу та новинками в туристичній галузі.

Студентка Інституту економіки

та бізнес-освіти

Джугостранська Ірина (27 група)

Міні галерея


Березень
Травень