Увага конкурс!

  • Дата публікації: 14.09.2016

01563a8a0e37d5ff106795fd7fuy-kartiny-panno-kartina-maslom-natyurmort-sБібліотека університету оголосила конкурс малюнку або картини на тему: «Бібліотека моїми очима». До участі запрошуються студенти, викладачі, співробітники університету та усі бажаючі (вікових обмежень немає).

Мета конкурсу: розвиток талановитої молоді, виявлення та розкриття творчого потенціалу особистостей, шляхом малюнку залучення користувачів до бібліотеки, як потужної ланки і складової навчального процесу університету; виховання любові до бібліотеки.

Умови конкурсу:

Конкурс триває до 30 вересня.

Конкурс не передбачає великого хисту до малювання, лише власну фантазію та особисте світобачення бібліотеки як скарбниці книг, знань, думок і мрій.

На зворотній стороні малюнку (картини) учаснику слід вказати назву роботи, своє ім’я та прізвище, дату народження, факультет, курс, групу (кафедру або посаду), номер телефону, коротку автобіографію.

Техніка виконання малюнків довільна, визначається авторами.

Формат малюнків – А4 або A3.

Конкурсні малюнки прийматимуться в читальному залі №1 (від одного конкурсанта приймається лише одна робота).

Результати конкурсу будуть оголошені 30 вересня 2016року.

При оцінюванні враховується оригінальність малюнку(картини), яскравість і виразність роботи, повнота розкриття теми. Учасники конкурсу отримають грамоти, призи та найголовніше – унікальний шанс представити свій талант. Найкраща конкурсна робота переможця прикрасить стіни бібліотеки університету.

Запрошуємо стати учасниками конкурсу! Бажаємо натхнення, творчого пориву, фантазії!

Березень
Травень