НН Інститут економіки та бізнес-освіти нагороджений дипломом за 1 місце у рейтингу досягнень факультетів університету

  • Дата публікації: 30.05.2016

В актовій залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася урочиста академія, приурочена Дню науки.

Проведення урочистої академії у ці травневі дні в рамках Фестивалю науки у нашому університеті стало доброю традицією. В УДПУ День науки святкували досвідчені та молоді науковці, докторанти та аспіранти, студентська молодь. Всі вони раді були бачити на заході почесних гостей: голову Уманської райдержадміністрації Віталія Олійника, заступника Уманського міського голови Ольгу Радченко, заступника голови Уманської районної ради Петра Бабкіна, начальника відділу освіту Уманської райдержадміністрації Бориса Бондаря. Всі вони щиро привітали досвідчених та молодих науковців університету зі святом, побажали подальших творчих здобутків, які, до речі, не залишаються непоміченими.

Ректор університету, доктор педагогічних наук, професор Олександр Безлюдний, поздоровивши колег зі святом, озвучив першорядні наукові досягнення викладачів та студентів, побажав професорсько-викладацькому складу, співробітникам, аспірантам і студентам міцного здоров’я, невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових плідних здобутків, завжди підтримувати вогонь незгасимих ідей і помислів в ім’я розквіту науки.

Висловлюємо щирі вітання нашому НН Інституту економіки та бізнес-освіти та її директору, кандидату економічних наук, доценту Наталії Олександрівні Пачевій за зайняте перше місце серед факультетів університету в сфері науки.

Вітаємо кафедру маркетингу та управління бізнесом та її завідувача — Катерину Андріївну Олійник, кандидата економічних наук, доцента — за найвищі показники серед кафедр інституту в науковій діяльності.

Майже 200 викладачів та студентів за досягнуті значні успіхи були нагороджені відзнаками різних рівнів. Всі вони — заслужена слава вузу.

Ця славна когорта науковців докладає великих зусиль для піднесення рідної альма-матер до рівня закладу європейського рівня. Їх заслуга у тому, що Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини залишається найбільш рейтинговим вищим навчальним закладом Черкащини, став осередком відродження рідної мови, центром наукової діяльності та міжнародних зв’язків.

Міні галерея


Лютий
Квітень