«Ярмарка добра»

  • Дата публікації: 15.04.2016

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини днями відбувся благодійний захід «Ярмарок добра».Організатором заходу став Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти в особі заступника директора з виховної роботи Наталії Коган, заступника голови студентського правління Вікторії Кутащук та підтримки студентського активу інституту.

Слід відзначити, що за сприяння інституту вже три роки поспіль проводяться такі загальноуніверситетські ярмарки, під час яких збираються кошти на благодійні цілі. Цьогоріч головною метою заходу став збір коштів на лікування Берестенко Анастасії, якій був поставлений діагноз рецидив лімфоми Беркітта (посилання)Студенти відповідально поставилися до проведення благодійного ярмарку, одягнені у вишиванки, вони щиро зустрічали гостей та студентів нашого університету, закликали покупців чудовими віршами до своїх столів, прикрашених композиціями в національному стилі. На ярмарку можна було придбати унікальні вироби ручної роботи, а також різноманітні «смаколики», зокрема: солодощі та страви української кухні власного приготування.

Усі зібрані кошти будуть передані батькам хворої Насті Берестенко. Беручи участь в акції, студентсько-викладацька родина відчула, що сила народу в його єдності. Лише тоді, коли ми разом – ми велика, непереможна сила. Пам’ятаймо: майбутнє нашої держави залежить від усіх нас.

Організатори ярмарку були нагороджені дипломами та подарунками.Колектив ННІ економіки та бізнес-освіти дякує студентам, представникам професорсько-викладацькому складу університету, гостям та небайдужим людям, які відгукнулися на благодійну акцію.

Міні галерея


Березень
Травень