В небезпеці життя маленького волонтера. Допоможемо всі разом!!!

  • Дата публікації: 25.03.2016

В цьому році Настя стане першокласницею, якщо ми їй допоможемо побороти рак. Півроку тому дівчина перемогла хворобу, але стався рецидив, і тепер їй може допомогти тільки трансплантація кісткового мозку від нерідного донора. В Україні таку процедуру досі не проводять.

Батьки Насті створили ініціативну групу підтримки дітей у відділенні онкогематології Охматдиту відразу після одужання дівчинки (до рецидиву). Настюша теж маленький волонтер. Улюбленим заняттям Насті, поки вона була вдома, було готувати коробочки з приємними сюрпризами для дітей у лікарню. Мама Насті разом з іншими волонтерами вже кілька місяців кожен понеділок влаштовувала маленькі свята дітям в Охматдиті. Багато чуйних людей пекли смаколики, купували маленькі іграшки та інші приємності хворим діткам. Родина мріяла більше ніколи не просити про допомогу, а допомагати іншим. На жаль, підступна хвороба повернулася. Рецидив вдалося діагностувати на ранній стадії, тому німецькі лікарі дають хороші шанси на позитивний результат. Але діяти потрібно негайно.

Щоб почати процедуру пересадки від нерідного донора, сім’я повинна оплатити половину вартості лікування в німецькій клініці Гиссена. Це 150000 євро, з них вже зібрано 85000. Сім’я не опускає руки, бо вірить у доброту цього світу, в тому, що їх дитина зможе одужати і в майбутньому буде допомагати іншим.

Берестенко Анастасія Олександрівна

Дата народження: 02.03.2010

Діагноз: рецидив лімфоми Беркітта

Не будь байдужим, подаруй дитині надію!!!

Міні галерея


Березень
Травень