Інститут економіки та бізнес-освіти знову приймав гостей!

  • Дата публікації: 14.02.2016

«Якщо ви вдало оберете професію
і докладете до неї душу,
то щастя саме знайде вас».
Чарльз Дарвін

12 лютого 2016 року Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти гостинно відкрив свої двері випускникам загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, училищ, технікумів, коледжів та їх батькам, щоб ознайомити з особливостями вступу у 2016 році, а також презентувати спеціальності Інституту.

З вітальним словом до гостей звернулася заступник директора Інституту з довузівської підготовки та профорієнтаційної роботи Наталія Володимирівна Осадчук, яка підкреслила, що: «Сьогодні університет є потужним, одним із найбільших у нашому регіоні вищим навчальним закладом, який готує висококваліфікованих фахівців з вищою освітою гуманітарних, культурно-мистецьких, природничих, економічних та інших напрямів; здійснює фундаментальні та прикладні наукові дослідження; є провідним науково-методичним та культурно-просвітницьким центром».

Зустріч відвідав голова приймальної комісії Віталій Васильович Бербец, який розповів про особливості вступної кампанії та суттєві зміни в умовах прийому вступників у 2016 році.

Традиційно спеціальності Інституту представляли студенти:
–    Вікторія Хрипта – «Туризм»;
–    Наталія Варшавська – «Готельно-ресторанна справа»;
–    Артем Автомеєнко – «Маркетинг»;
–    Владислав Коваленко – «Менеджмент»;
–    Яна Мельничук – «Фінанси, банківська справа та страхування»;
–    Юлія Кравченко – «Облік і оподаткування»;
–    Діана Сігова – «Економіка».

Також перед гостями виступили Марія Сас, яка розповіла про цікаве життя і наукову діяльність студентів Інституту та Любов Петрухіна, яка ознайомила присутніх з перевагами міжнародної практики студентів.

Гості отримали широку інформацію у ході безпосереднього спілкування з викладачами кафедр, студентським активом та працівниками приймальної комісії.

Міні галерея


Березень
Травень