Якість продукції – запорука успіху підприємств

  • Дата публікації: 12.11.2015

У 2015 році Всесвітній день якості припадає на 12 листопада.

Ні для кого не секрет, що від якості продукції, напряму залежить не лише рівень комфортності та задоволеності споживачів, а й їх здоров’я та безпека. Це проблема? яка об’єднує всіх, вона однаково важлива для будь-якої країни, незалежно від її розміру, соціального устрою і стану економіки.

Тож Всесвітній день якості – це добра нагода нагадати споживачам, що їхня небайдужа громадянська позиція має неабиякий вплив на ситуацію на споживчому ринку, адже пропозицію формує попит. Сучасний споживач повинен уважно дивитися, що він купує, чи має цей товар належне маркування з вичерпною інформацією про його склад, споживчі властивості та виробника, чи пройшов він добровільну сертифікацію (про що свідчить зображення трилисника з певним номером органу, який сертифікував продукцію), чи є необхідні супровідні документи (сертифікати якості, декларації про відповідність, ветеринарні посвідчення тощо).

В усьому цивілізованому світі можна зустріти на прилавках продукцію різного ґатунку, в залежності від ціни на неї, але досвід розвинених країн показує, що найбільшим попитом користується саме якісний товар з натуральної сировини, а підприємства, які взагалі не дотримуються вимог стандартів, просто не мають майбутнього. Тож хочеться сподіватися, що практика, коли виготовляти високоякісний товар, буде не лише престижною, а й дуже вигідною, невдовзі стане невід’ємною складовою економічної політики нашої держави.

У цей день ми приєднуємося до цієї світової ініціативи і бажаємо нам усім купувати і користуватися тільки предметами та послугами тих підприємств, які надають нам продукцію гідної якості. Будемо уважні і якість нашого життя стане рости, знімаючи з нас зайві турботи і дозволяючи нам воістину насолоджуватися життям, адже воно прекрасне і дивовижне.

Міні галерея


Березень
Травень