«Готельно-ресторанна справа» – одна з актуальних і перспективних спеціальностей як в Україні, так і закордоном. Фахівці в цій сфері повинні вміти організовувати виробництво і обслуговування у закладах ресторанного господарства, процес створення і надання готельних послуг. Крім цього, вони повинні мати креативне мислення, бути комунікабельними та дисциплінованими, мати високий рівень культури та знати основи етикету.
Можливість спробувати себе в якості такого фахівця дає навчально-виробнича практика, яка проводиться для студентів першого курсу напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
В рамках проходження цієї практики студенти відвідали готельно-ресторанний комплекс «Фортеця», де могли ознайомитись з роботою готелю, номерним фондом, ціновою політикою, з роботою ресторану, винною картою. Студенти отримали позитивні емоції та море вражень.Саме такий вид практики дає можливість набути професійних вмінь та навиків фахівця з напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».