Вибори голови студентського правління

  • Дата публікації: 21.09.2015

18 вересня в інституті економіки та бізнес-освіти відбулися вибори голови студентського правління. Захід розпочався з доповіді заступника директора інституту з виховної роботи Наталії Коган, яка розповіла про досягнення студентської ради за 2014-2015 навчальний рік та окреслила перспективні напрями її розвитку на наступні роки.

Вступну частину продовжила діючий голова студентського правління Любов Петрухіна, яка наголосила на важливості виконання обов’язків голови студентського правління і на великій відповідальності, що покладається на цю особу.

Взяти участь у виборах виявили три кандидати, а саме Форос Євген (4 курс), Кавун Вадим (2 курс), Кикоть Володимир (4 курс). Кожен з претендентів підготував змістовну та цікаву промову, де було запропоновано ідеї щодо покращення студентського життя інституту.

На вибори завітав електорат з числа студентів інституту в кількості 74 осіб. Вибори проходили шляхом таємного голосування. Перед початком голосування було обрано лічильну комісію у складі трьох студентів.

За результатами голосування Кавун Вадим отримав 16 голосів, Кикоть Володимир – 27 голосів, і беззаперечну перемогу виборов Форос Євген з результатом у 31 голос.Отож, вітаємо Євгена Фороса, як новообраного студентського голову і зичимо наснаги, креативних думок та успіхів у всіх починаннях.

Міні галерея


Лютий
Квітень