Проектний менеджмент для молоді

  • Дата публікації: 18.09.2015

З 28 по 30 серпня на базі національного історико-культурного заповідника «Чигирин» в с. Медведівка викладач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Анастасія Кістол, разом зі студентами та активістами з різних куточків Черкащини, проходила навчання з проектного менеджменту в таборі «Школа громадської активності».

Організаторами заходу виступив Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр спільно з громадською організацією «Громадський інститут розвитку краю» за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді і спорту Черкаської обласної державної адміністрації.
У невимушеній, неформальній атмосфері активісти, представники громадських організацій та ініціатив знайомились, ділилися досвідом, створювали власні проекти. У цьому їм допомагали медіа-тренери, спеціалісти з проектного менеджменту, волонтери ООН та представники «Британської ради».

Головна мета заходу – навчити активну молодь правильно формулювати свої ідеї та перетворювати їх у проекти, які можна було б подавати на фінансування іноземним донорським організаціям. Для цього запросили журналістів з телеканалу «Громадське Черкаси», та газети «Нова Доба», а також представників «Національного екологічного центру» і «Британської ради».
Учасники заходу мали найрізноманітніші ідеї як-то: еко-хостел на другому поверсі Медведівського музею, соціальний спортивний зал імені загиблого героя АТО Сергія Амброса, лінгвістичний клуб у Золотоноші та «фабрика творчості» у Каневі. Над оформленням ідей у конкретні проекти з прорахунком можливих ризиків працювали тренери проекту разом з учасниками в окремих групах.

По закінченню «Школи громадської активності» усі учасники табору отримали сертифікати від «Британської ради».

Міні галерея


Березень
Травень