Моє найкраще літо!

  • Дата публікації: 04.09.2015

З дитинства у мене була мрія подорожувати, тому закінчивши школу я вирішила стати фахівцем у галузі туризму. Для реалізації своєї мрії я вступила до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на кафедру технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.
Після закінчення ІІІ курсу мені випала нагода пройти практику в одному із готелів Греції – Louis Colossos Beach 4*, який знаходиться на острові Родос.
Я працювала у пляжному барі на посаді бармена. Робочий день починався з 9.00 і закінчувався в 17.00. Останній місяць я ще додатково працювала офіціантом у ресторані. Після роботи у барі у мене була година перерви, потім я ще на 4 години йшла працювати у ресторан.
У мене був один вихідний день на тиждень. Саме у вихідні дні я побувала на багатьох екскурсіях островом та отримала багато гарних вражень. Острів Родос дуже красивий та багатий своєю історичною та культурною спадщиною.
Період проходження практики залишиться назавжди в моєму серці. Я хотіла б ще раз повернутися на острів і саме в цей готель, адже тут працюють добрі та щирі люди, які є професіоналами у своїй роботі.
Це моє найкраще літо!!!

Артеменко Яна.

Міні галерея


Березень
Травень